Μαθαίνουμε μεγαλώνοντας, μεγαλώνουμε μαθαίνοντας


Αγαπητοί αναγνώστες,

Ίσως αρκετοί από εσάς να συμφωνείτε πως όταν αισθανόμαστε ότι κάτι έχει ολοκληρωθεί ή ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω, διατηρώντας τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία του, είναι καλύτερα να το αφήνουμε και να προχωράμε σε κάτι καινούριο. Είναι αυτή η αίσθηση που έχω ότι ο κύκλος αυτού του ιστολογίου έχει πλέον ολοκληρωθεί, έχει κλείσει. Γι’ αυτό και το κείμενο αυτό που διαβάζετε αποτελεί το τελευταίο κείμενο που φιλοξενεί το ιστολόγιο αυτό.

Θεωρώ πως είναι λάθος προσέγγιση να συνεχίζουμε κάτι ενώ από μόνο του μας δείχνει ποιό δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γιατί, όπως τα παιδιά, έτσι και τα δημιουργήματά μας, αναπτύσσουν τα δικά τους φτερά και πετούν χαράζοντας τη διαδρομή τους στο χρόνο, όπως τα ίδια επιθυμούν. Αν προσπαθήσεις να τα εμποδίσεις, τότε οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Αλλά μαθαίνουμε μεγαλώνοντας και μεγαλώνουμε μαθαίνοντας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τις 63.320 επισκέψεις σας στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, για τα μηνύματα και τα σχόλιά σας, για την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο και να σας προσκαλέσω να επισκεφτείτε την καινούρια μου ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://sites.google.com/site/lamirakliscask/ που έχει ως θέμα της το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius Assistantship (Βοηθός Comenius) που πρόκειται να υλοποιηθεί στη Σλοβακία το διάστημα 1 Μαρτίου – 15 Ιουνίου 2011. Αν θέλετε, μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα τα καινούρια άρθρα που θα προστίθενται σταδιακά στην ιστοσελίδα αυτή, γράφοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο σύνδεσμο: http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=google/lamirakliscask&loc=en_US και κάνοντας επιβεβαίωση σε σχετικό e-mail που θα λάβετε από την υπηρεσία (Google Feedburner).

Με τις καλύτερες, θερμότερες, αληθινές ευχές για μια Καινούρια Χρονιά, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα όνειρα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις προσδοκίες του καθενός μας!

Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Μερικά στατιστικά στοιχεία για το ιστολόγιο lampadariou.wordpress.com …

215 άρθρα – ανακοινώσεις

5 σελίδες

11 κατηγορίες

183 ετικέτες (tags)

92 σχόλια

27 widgets

To θέμα του ιστολογίου είναι το Fjord04.

Στατιστικά του ιστολογίου:

Τα στατιστικά του blog

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s