Καλοκαιρινό «Πρώτα Ρώτα!?» 2009


Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, συνεχίζεται και για φέτος το καλοκαίρι η εκστρατεία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης «Πρώτα Ρώτα!?» από την ΜΚΟ PRAKSIS και την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς!

 

Η πρωτότυπη αυτή εκστρατεία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 και περιλαμβάνει ενημέρωση και μεθόδους πρόληψης σχετικά με θεματικές όπως είναι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, το κάπνισμα, το αλκοόλ και οι ναρκωτικές ουσίες, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους νέους και υλοποιείται αποκλειστικά από αυτούς. Συγκεκριμένα ομάδες νέων εθελοντών αναλαμβάνουν να διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες για τις θεματικές που προαναφέρθηκαν σε νέους πλησιάζοντας τους στα μέρη όπου αυτοί συχνάζουν και διασκεδάζουν (καφετέριες, bars, clubs, …) και στις παραλίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν με κεντρικό μήνυμα «Πρώτα Ρώτα!?», η ενημερωτική εκστρατεία στοχεύει να προσεγγίσει περισσότερους από 80.000 νέους που θα παραθερίζουν σε ολόκληρη τη χώρα. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2009 και η εκστρατεία θα χωριστεί σε τέσσερις δράσεις σε αντίστοιχα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΜΚΟ PRAKSIS: http://www.praksis.gr .Η υποβολή των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουνίου 2009.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s