Διακοπές & Εθελοντισμός 2009


Η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών συνεχίζεται κάνοντας πραγματικότητα και για αυτό το καλοκαίρι το πρόγραμμα «Διακοπές & Εθελοντισμός»!

 

Το πρόγραμμα αυτό ανταποκρίνεται στην ανάγκη για προσφορά εθελοντικής εργασίας των νέων στα τοπικά γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων, σε περιοχές και σε περιόδους αυξημένων απαιτήσεων όπως στα τουριστικά θέρετρα της χώρας μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Στις περιοχές αυτές, οι νέοι διαθέτουν τις ικανότητές τους στην υπηρεσία των Ελληνικών Ταχυδρομείων ενώ παράλληλα κάνουν τις διακοπές τους. Προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά και να βοηθηθούν.

 

Τα ΕΛ.ΤΑ. καλύπτουν μέρος της διαμονής, διατροφής, μετάβασης και επιστροφής των εθελοντών στα ταχυδρομικά γραφεία και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς τοποθετεί τους εθελοντές με προτεραιότητα της αίτησης μετά από δημόσια κλήρωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς: http://www.neagenia.gr .

 

…και καλή επιτυχία με τις Αιτήσεις σας!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s