1η συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Europe Direct 2009-2012 (16.01.2009)


Στιγμιότυπο από την παρουσίασή μου

Στιγμιότυπο από την παρουσίασή μου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009 η πρώτη συνάντηση του καινούριου Δικτύου

Europe Direct (Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, Κέντρα Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης και Team Europe) για την περίοδο 2009-2012.

 

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct, εκπρόσωποι των Φορέων Υποδοχής, η Εθνική Συντονίστρια των Κέντρων Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης, κα. Κατσιρίκου και τα μέλη του Team Europe ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν εξέχουσες προσωπικότητες τόσο από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα όσο και από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα.

 

Από το Europe Direct Κομοτηνής συμμετείχαν η Υπεύθυνη του Europe Direct, κα. Σαλτσίδου και ο Υπεύθυνος Πληροφόρησης και Συντονιστής Εθελοντικών Ομάδων, κος. Λαμπαδαρίου ενώ από τον Φορέα Υποδοχής η Διευθύντρια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κα. Χουρίδου.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν εκτενή πληροφόρηση για τις επικοινωνιακές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το τρέχον έτος, να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την καθημερινή εργασία (καθήκοντα, υποχρεώσεις) και να λάβουν μια πρώτη πληροφόρηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση αυτή ο Υπεύθυνος Πληροφόρησης και Συντονιστής Εθελοντικών Ομάδων Europe Direct Κομοτηνής, κος. Λαμπαδαρίου παρουσίασε από κοινού με τον Υπεύθυνο του Europe Direct Ιωαννίνων, κο. Γκόλα την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ελληνικού Δικτύου Europe Direct (http://www.europedirect.gr). Η παρουσίαση είχε τον τίτλο: «Η ιστοσελίδα του Ελληνικού Δικτύου Europe Direct και η ενεργή συμμετοχή των μελών του» κατά την διάρκεια της οποίας μοιράστηκε ειδικό εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος διαχείρισης (Joomla) για να διευκολύνει την ανάρτηση κειμένων από τα μέλη.

 

Τέλος, κατόπιν ομόφωνης απόφασης, αποφασίστηκε χρέη εθνικού συντονιστή για το 2009 να εκτελεί το Europe Direct Κομοτηνής και συγκεκριμένα ο κος. Λαμπαδαρίου.

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s