Ετήσια Γενική Συνάντηση στελεχών Europe Direct (8-10.10.2008)


Στην Ετήσια Γενική Συνάντηση (Annual General Meeting) στελεχών του Δικτύου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου 2008 στην Αθήνα, συμμετείχε το Europe Direct Κομοτηνής εκπροσωπούμενο από τον Υπεύθυνο Πληροφόρησης και Συντονιστή εθελοντικών ομάδων του Κέντρου, κο. Λαμπαδαρίου.

 

Στην Συνάντηση αυτή, που συμμετείχαν στελέχη τόσο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct όσο και των Κέντρων Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Europe Direct Κομοτηνής παρουσίασε δυο καλές πρακτικές.

 

Η μια πραγματοποιήθηκε σε ομάδα εργασίας (workgroup) και είχε τον τίτλο “Voluntary Groups: an innovate tool for active European citizens/ the case in EUD Komotini” (Εθελοντικές Ομάδες: ένα καινοτόμο εργαλείο για ενεργούς Ευρωπαίους πολίτες/ η περίπτωση στο EUD Κομοτηνής) όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα εθελοντισμού του Europe Direct Κομοτηνής με παραδείγματα καλών πρακτικών ενώ η δεύτερη παρουσιάστηκε στην ολομέλεια και αφορούσε το project «Το Λεύκωμά μου» (τίτλος παρουσίασης στην AGM: “If Europe were a flower”) το οποίο παρουσιάστηκε από κοινού με την κα. Κοτρονιά που εκπροσωπούσε το Europe Direct της Λαμίας.

 

Τέλος, στο πλαίσιο της Ετήσιας αυτής Γενικής Συνάντησης λειτούργησαν περίπτερα (stands) με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό των δράσεων-εκδηλώσεων του Ελληνικού Δικτύου Europe Direct.

 

Κατεβάστε τις σημειώσεις της ομιλίας του κου. Λαμπαδαρίου Ηρακλή από την παρουσίαση του προγράμματος Εθελοντισμού στο Europe Direct Κομοτηνής που εκφώνησε στην AGM της Αθήνας.

vol_speech_lampadariou

Κατεβάστε τις σημειώσεις της ομιλίας του κου. Λαμπαδαρίου Ηρακλή από την παρουσίαση του project «Το Λεύκωμά μου» (τίτλος παρουσίασης στην AGM: «If Europe were a flower») που εκφώνησε στην AGM της Αθήνας.

eurflo_speech_lampadariou

 

Φωτογραφίες…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s