Έκθεση για την Άννα Φράνκ


Πρόσκληση

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αν.Μ.-Θ κος Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Κος Κοτσάκης Δημήτριος και ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης κος Κωνσταντίνος Πανδρεμένος

σ α ς π ρ ο σ κ α λ ο υ ν

στα εγκαίνια της έκθεσης: «Άννα Φράνκ-Ιστορία για το σήμερα».που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9-03-2007 και ώρα 19:00 στο πολυλειτουργικό κτίριο του Δήμου Κομοτηνής (Γρηγορίου Μαρασλή και Πύργου).

Η έκθεση οργανώνεται από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής (Europe Direct), το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δήμου Κομοτηνής, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, και τη Μ.Κ.Ο. «Παιδιά εν δράσει» σε συνεργασία με το ίδρυμα της Άννας Φράνκ στο Άμστερνταμ, αποτελεί βιογραφική ιστορία της Άννας Φράνκ τοποθετημένη στο ιστορικό πλαίσιο του ολοκαυτώματος και έχει ενταχθεί στην καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης «Όλοι διαφορετικοί-Όλοι ίσοι».

Άρχισε να «ταξιδεύει» ανά την Ευρώπη και ανά τον κόσμο το 1985 και οι επισκέπτες της ανέρχονταν στα 8,3 εκατομμύρια και αποτελείται από πενήντα πέντε stands. Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν μέσω υπολογιστή να περιηγηθούν τρισδιάστατα στο σπίτι της Άννας Φράνκ αλλά και στο μουσείο του Ιδρύματος στο Άμστερνταμ και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα «Free2Choose».

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στα εγκαίνια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s